За нас

Фирма Компютърен Сервиз България ЕООД е основана през 2012 г. в отговор на нарастващите нужди на крайните клиенти и малкия, и среден бизнес, свързани с внедряването и поддръжката на специализирани хардуерни и софтуерни продукти.
И за краткото време от своето създаване се превърна в лидер по качество на обслужване, с най – доброто сервизно и ремонтно оборудване, технически познания и компетентни кадри с инженерно образование, и с най – атрактивни цени на сервизни услуги, компютърна техника и периферия, таблети и GPS навигации за град Поморие и региона.

 

Сферите на дейност на фирмата са:

– Компютърен сервиз и диагностика: Извършваме сервиз и ремонт на лаптопи, сервиз на таблети, компютри, монитори, GPS навигации, GSM телефони, периферия и компоненти. Гаранция на всеки извършен ремонт във фирмата! Софтуерни услуги от всякакъв вид – инсталация на операционна система и приложен софтуер, премахване на вируси, инсталация на карти на GPS навигации – преносими, автомобилни и морски такива, linux/unix базирани сървъри, администриране на уеб и мейл сървъри.

– Продажба: На компютърна техника – нова и втора употреба, аксесоари, преносими компютри, таблети, навигации и GPS карти, принтери и друга периферия, монитори, компоненти, тонери и консумативи на най – атрактивни цени. Техника втора употреба с 6 месеца гаранционен срок!

– Компютърна поддръжка: Абонаментна и извън абонаментна поддръжка на клиенти и фирми. Посещение по домове и офиси за района на град Поморие. Управление и мониторинг на информационната и мрежова сигурност. Консултации при взимане на решения свързани с информационните технологии и техника. Нашата фирма е единствената в региона, която предлага 24/7 компютърна поддръжка.

– Видеонаблюдение: Изграждане на професионални и любителски системи за видеонаблюдение, охрана и контрол. Камери, платки за наблюдение и DVR устройства на страхотни цени и най ниски цени за труд. Безплатно консултиране и оглед на обекта.

– Безжични и кабелни мрежи: Изграждане и управление на кабелни и безжични WiFi мрежи, мрежова сигурност. Безжичен Интернет и увеличаване на покритието на нови или съществуващи безжични мрежи.

logo coms.bg